Landscape Architecture Offices Building Renovation Concord, California   A firm consisting of landscape architects and contractors wanted to expand and move their offices into a standard concrete tilt-up office park building.  They needed a design that would serve as a showcase to promote their business and at the same time, warehouse their landscape contracting equipment.  The solution was an adaptive re-use of the structure, containing 3,800 square feet of office space and 5,200 square feet of warehouse space.  The design provided freestanding “pavilions,” or offices within the “landscape” (the enclosed building space and floor), conceptually creating an urban park.  Construction materials consisted of natural and recycled building items, which were pulled together with bright and vibrant painted concrete floors and stained and painted wood walls.
       
     
C-09 02.jpg
       
     
C-09 03.jpg
       
     
C-09 04.jpg
       
     
C-09 05.jpg
       
     
  Landscape Architecture Offices Building Renovation Concord, California   A firm consisting of landscape architects and contractors wanted to expand and move their offices into a standard concrete tilt-up office park building.  They needed a design that would serve as a showcase to promote their business and at the same time, warehouse their landscape contracting equipment.  The solution was an adaptive re-use of the structure, containing 3,800 square feet of office space and 5,200 square feet of warehouse space.  The design provided freestanding “pavilions,” or offices within the “landscape” (the enclosed building space and floor), conceptually creating an urban park.  Construction materials consisted of natural and recycled building items, which were pulled together with bright and vibrant painted concrete floors and stained and painted wood walls.
       
     

Landscape Architecture Offices
Building Renovation
Concord, California

A firm consisting of landscape architects and contractors wanted to expand and move their offices into a standard concrete tilt-up office park building.  They needed a design that would serve as a showcase to promote their business and at the same time, warehouse their landscape contracting equipment.

The solution was an adaptive re-use of the structure, containing 3,800 square feet of office space and 5,200 square feet of warehouse space.  The design provided freestanding “pavilions,” or offices within the “landscape” (the enclosed building space and floor), conceptually creating an urban park.

Construction materials consisted of natural and recycled building items, which were pulled together with bright and vibrant painted concrete floors and stained and painted wood walls.

C-09 02.jpg
       
     
C-09 03.jpg
       
     
C-09 04.jpg
       
     
C-09 05.jpg